Назад

Сучасна техніка і благодійні обіди. Як фармкомпанія "Здоров'я" допомагає храму Святих Жінок-Мироносиць

29.01.2020

Мироносицька церква була зруйнована радянською владою ще в 30-х роках минулого століття. Але менше ніж за два роки святиню відродили в її історичному місці.

Відродити храм вдалося на кошти та за участю фармацевтичної компанії "Здоров'я". Голова наглядової ради Олександр Доровський каже, що велика заслуга в цьому - колективу.

На другому поверсі Храму Святих Жінок-Мироносиць розташований головний молитовний зал з трьома вівтарями, балкон для хору, автоматизована дзвіниця. Зал розрахований на 330 парафіян.

«Також діє недільна школа: молодша, середня і старша групи. Намагаємося йти в ногу з часом. Діти розвиваються, потребують сучасних технологіях. Цього року Олександр Вікторович подарував нашим учням сучасний комп'ютер. Тепер дітлахам легше вчитися »- розповідає клірик храму Святих Жінок-Мироносиць отець Василь.

З ініціативи та за участю співробітників фармкомпанії "Здоров'я" по неділях на площі перед храмом проходять благодійні обіди. Всі парафіяни можуть розділити трапезу за загальним столом.

Ваше повідомлення успішно відправлено

Форма зворотного зв'язку