Назад

Підтримка спортсменів і ремонт залу. Фармацевтична компанія "Здоров'я" вже 12 років співпрацює з харківським училищем фізичної культури №1

17.02.2020

Фармацевтична компанія "Здоров'я" активно розвиває вільну боротьбу в Харкові. Підприємство фінансує юних борців, ремонтує зали і проводить масштабні спортивні турніри.

Харківське державне вище училище фізичної культури №1 - одне з кращих в країні. Тут працюють 13 спортивних відділень і навчаються понад 460 вихованців. Щорічно ХДВУФК №1 делегує до складу національних збірних команд України кращих спортсменів.

Училище співпрацює зі "Здоров'ям" з 2008 року. Щорічно до Дня фізичної культури визначаємо найкращу десятку спортсменів. Компанія нагороджує їх цінними подарунками, постійно приєднується до проведення турнірів і фінансово підтримує початківців спортсменів. У 2015 році компанія допомогла відремонтувати борцівський зал, - розповідає директор ХДВУФК №1 Юрій Назаренко.

Компанія фінансово підтримує не тільки училище фізкультури №1, а й в цілому спортивну сферу регіону. Адже здорова і сильна молодь - запорука успішного майбутнього нашої країни.

Ваше повідомлення успішно відправлено

Форма зворотного зв'язку