Назад

Новорічні подарунки від компанії «Здоров'я»

26.12.2018

Фармацевтична компанія «Здоров'я» продовжує здійснювати соціальні ініціативи в рідному місті. У числі новорічних благодійних проектів підприємства були подарунки для недільних шкіл харківських православних храмів та ветеранських організацій.

Цього року подарунки від компанії «Здоров'я» до Нового Року та Різдва Христова були передані Українській спілці ветеранів Афганістану, суспільству ветеранів Київського району м. Харкова, Асоціації багатодітних матерів м. Харкова «АММА», а також «Союзу ветеранів АТО».
Також компанія приготувала подарунки дітям недільних шкіл 8-ми православних храмів міста.
«Ми завжди намагаємося підтримувати людей, які потребують соціальної опіки, не тільки в новорічні свята. Адже щоб допомогти привід не потрібен. А зараз ми тим більше раді проявити увагу, порадувати ветеранів та інвалідів війни, зробити їх життя хоч трохи легшим. І, звичайно, ми не залишимо без уваги дітей, адже Новий рік – це, перш за все, дитяче свято. Що стосується подарунків для православних недільних шкіл, то компанія «Здоров'я» займає активну позицію в справі зміцнення віри і розвитку духовного життя харків'ян. Для нас це один із головних пріоритетів », - підкреслив Олександр Доровський, голова наглядової ради ТОВ «Фармацевтична компанія «Здоров'я».

Ваше повідомлення успішно відправлено

Форма зворотного зв'язку