Назад

Напередодні Дня Перемоги компанія «Здоров'я» вшановувала своїх ветеранів.

08.05.2019

Зустріч заводчан з ветеранами, що приурочена до пам'ятної дати 9 Травня, в компанії «Здоров'я» проходить завжди дуже щиро і душевно.

Учасників війни і ветеранів привітав голова наглядової ради фармацевтичної компанії «Здоров'я» Олександр Вікторович Доровський.

Він гаряче подякував ветеранам, побажав їм міцного здоров'я, довгих років життя і зазначив, що День Перемоги завжди буде шануватися як пам'ять про боротьбу українського народу проти фашизму і за свободу нашої країни. Потім виступили директор компанії Володимир Володимирович Новіков, директор з виробництва Ловашніченко Ольга Олексіївна, ветерани та учасники бойових дій Литвинов Віктор Іванович і Дорошенко Віра Йосипівна.

Присутні на святі співробітники компанії з цікавістю слухали спогади очевидців та учасників бойових дій - про жорстокості війни, про те, як після Перемоги доводилося відновлювати рідний завод, що був вщент зруйнований.

В кінці свята ветерани подякували керівництву компанії за турботу. З ініціативи Олександра Доровського всі учасники Другої світової війни, які працювали в компанії «Здоров'я», отримують щоквартальну матеріальну допомогу, медичну опіку і необхідні лікарські засоби.

Ветерани закликали берегти найдорожче - мир на землі! Адже ніякі війни не приносять країні щастя і благополуччя.

Ваше повідомлення успішно відправлено

Форма зворотного зв'язку