Назад

Компанія «Здоров'я» - володар сертифікату GMP Європейського Союзу!

27.10.2020

Харківський виробник лікарських засобів отримав сертифікат GMP Європейського Союзу, який суттєво розширив можливості експорту.

Сертифікат виданий Державним управлінням з контролю лікарських засобів Республіки Словаччини за результатами проведеного в лютому 2020 року інспектування.

Інспектуванню підлягали: ампульний цех (асептично виготовлені розчини та розчини, які піддаються фінішної стерилізації), фіто-хімічний цех, ділянку м'яких, рідких лікарських форм, спреїв та аерозолів (рідини для внутрішнього застосування), ділянка ін'єкційних лікарських засобів «Фармекс Груп» (розчини у флаконах, ліофілізовані порошки у флаконах, розчини в карпулах). З отриманням сертифікату GMP ЄС компанія має право виробляти та реалізовувати свою продукцію в країнах Євросоюзу, оскільки документ діє на всій його території.

Як активний міжнародний гравець, група компаній «Здоров'я» активно розширює географію своєї присутності. На даний момент компанія експортує свою продукцію вже в 21 країну світу, серед яких: Ємен, Ірак, Монголія, Білорусь, Казахстан, Вірменія, Узбекистан, Азербайджан, Молдова, Польща та ін.
«Ми розвиваємо стратегію виходу на інші ринки з 2001 року. Нашому успіху в експортному напрямку сприяє те, що виробничі потужності компанії «Здоров'я» сертифіковані за GMP (розшифровується як «належна виробнича практика»). Крім того, у нас представлений найширший асортимент лікарських засобів практично по всіх фармакологічних груп, це дає великий вибір партнерам з інших країн. Значущим фактором успіху нашого підприємства є конкурентні ціни на продукцію при високій якості. Отримання сертифіката GMP ЄС ще раз доводить, що умови, в яких виготовляється продукція «Здоров'я», відповідають європейським вимогам. Для нас це - серйозний крок, який дозволить зміцнити позиції українського бренду на європейських ринках », - зазначив Олександр Доровський, голова наглядової ради ТОВ «Фармацевтична компанія «Здоров'я».

Ваше повідомлення успішно відправлено

Форма зворотного зв'язку