Назад

Компанію «Здоров'я» відвідали представники МОЗ Білорусі

18.08.2016

У липні 2016 року компанія «Здоров'я» з успіхом пройшла аудит якості, ще раз підтвердивши: виробництво на одному з найбільших українських підприємств відповідає світовим стандартам. 

 

За результатами перевірки інспекторами Міністерства охорони здоров'я Білорусі був зроблений висновок, що виробництво лікарських препаратів компанії здійснюється відповідно до ліцензійних умов, а сертифіковані по GMP ділянки (ділянка по виробництву таблетованих лікарських форм; ділянка по виробництву капсульованих лікарських форм і порошків; ділянка по виробництву ін'єкційних лікарських форм; ділянка з виробництва м'яких, рідких лікарських форм, ділянка спреїв та аерозолів) відповідають міжнародним вимогам. Також в ході інспекції підтверджено, що забезпечення і контроль якості виконується належним чином, а процес складування на підприємстві відповідає вимогам належної дистриб'юторської практики ( GDP ). Зарубіжні партнери переконалися в тому, що українські препарати здатні задовольнити потреби білоруського населення. 

У червні на території фармкомпанії «Здоров'я» також пройшла перевірка ампульного цеху Держлікслужбою України на відповідність умовам виробництва лікарських засобів вимогам GMP . За результатами перевірки підтверджено, що виробництво на ділянці по виробництву ін'єкційних лікарських засобів в ампулах відповідає вимогам належної виробничої практики ( GMP ). 

Підсумки інспекцій говорять про те, що, купуючи продукцію компанії «Здоров'я» в аптеках, споживач отримує дійсно якісні, надійні і безпечні лікарські засоби.

Ваше повідомлення успішно відправлено

Форма зворотного зв'язку